Hos Bois

Rusta och matcha hos bois

Jobba Hos oss

Rekrytering för Ökad Sysselsättning och Integration


Jobba som Arbetskonsulent för att Rusta och Stödja Individer i Närmare Arbetsmarknaden!

Om Oss: Vi är ett dedikerat team som strävar efter att stödja och guida personer som står längre ifrån arbetsmarknaden, för att hjälpa dem närma sig arbetslivet på sina egna villkor.

Rollbeskrivning: Som Arbetskonsulent kommer du att ha en nyckelroll i att stödja och rusta individer som behöver hjälp att närma sig arbetsmarknaden. Din roll innebär att erbjuda individuellt anpassat stöd och vägledning för att säkerställa att varje individ når sin fulla potential och når sina arbetsmål.

Krav:

 • Empati och förståelse för individuella behov och utmaningar.
 • Erfarenhet av arbete med personer som behöver stöd inom arbetslivet.
 • God kommunikationsförmåga och förmåga att bygga förtroendefulla relationer.
 • Förmåga att arbeta flexibelt och anpassa stöd efter individens behov.
 

Ansökningskrav: Vi letar efter passionerade individer som vill göra en skillnad i människors liv. Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du tror att du passar för denna roll. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att skapa positiv förändring!

Fördelar:

 • Möjlighet att göra en betydande skillnad i människors liv.
 • En dynamisk och stödjande arbetsmiljö.
 • Flexibla arbetstider och utrymme för personlig och professionell utveckling.
 •  

Kontakt: Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till [e-postadress] senast

 

 via formuläret

 

Rekrytering av konsulter för IT-utbildningar

Vi söker efter konsulter som vill hjälpa till att utbilda andra inom Microsoft och Adobes programvaror. Som konsult kommer du att arbeta med att utveckla och genomföra utbildningsprogram för våra kunder.

Rollbeskrivning: Vi letar efter engagerade och motiverade konsulter som kan förmedla sin expertis inom Microsoft- och Adobes programsviter till våra studenter. Du kommer att ansvara för att utforma och leverera pedagogiskt effektiva utbildningsprogram, anpassade för att tillgodose behoven hos både nybörjare och avancerade användare.

Följande kvalifikationer är önskvärda:

 • Gedigen erfarenhet inom Microsoft- och/eller Adobe-programvaror.
 • Förmåga att effektivt förmedla komplex information på ett lättförståeligt sätt.
 • Pedagogiskt kunnande och passion för att undervisa och inspirera andra.
 • God kommunikationsförmåga och en förmåga att anpassa undervisningen till olika målgrupper.
 • En drivkraft att vara en del av att forma framtidens IT-experter.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner, samt möjligheten att arbeta med spännande projekt och kunder. Om du är intresserad av att arbeta som konsult för IT-utbildningar, skicka in din ansökan idag!

Om oss

Hos Bois startades i Karlstad 1989. I dag finns våra kunniga medarbetare på 7 orter, redo att hjälpa våra deltagare ut i arbete eller studier.

Hos Bois brinner vi för att hjälpa människor att hitta rätt. Vår ambition är att vara en kraftkälla för både företag och individer som strävar efter utveckling och att nå sina mål.

Arbetet hos oss innebär daglig kontakt med människor i behov av ditt stöd för att komma ut i sysselsättning.

Din drivkraft och personlighet för att trivas hos oss är att du är en engagerad, social och noggrann person som trivs med eget ansvar och ett varierat arbete.

Sökande välkommen! Hos oss på Hos Bois öppnar vi dörrar till nya möjligheter och just nu expanderar vi med planer på att etablera nya kontor. Vi söker passionerade individer med starka nätverk inom näringslivet och erfarenhet av att arbeta med personer som står en bit från arbetsmarknaden.

Din nyckelroll innebär daglig interaktion med personer som behöver ditt stöd för att återinträda på arbetsmarknaden. Vi tror på att skapa meningsfulla möten och söker därför dig som har ett genuint intresse för människor. Att trivas med eget ansvar, vara social och noggrann är egenskaper som vi värdesätter högt.

Om du delar vår passion för att göra skillnad och vill vara med och utveckla våra nya kontor, ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans öppnar vi nya dörrar och skapar positiva förändringar för både företag och individer.