Hos Bois

Rusta och matcha hos bois

Jobba Hos oss

Hos Bois startades i Karlstad 1989. I dag finns våra kunniga medarbetare på 7 orter, redo att hjälpa våra deltagare ut i arbete eller studier.

Hos Bois brinner vi för att hjälpa människor att hitta rätt. Vår ambition är att vara en kraftkälla för både företag och individer som strävar efter utveckling och att nå sina mål.

Arbetet hos oss innebär daglig kontakt med människor i behov av ditt stöd för att komma ut i sysselsättning.

Din drivkraft och personlighet för att trivas hos oss är att du är en engagerad, social och noggrann person som trivs med eget ansvar och ett varierat arbete.

Sökande välkommen! Hos oss på Hos Bois öppnar vi dörrar till nya möjligheter och just nu expanderar vi med planer på att etablera nya kontor. Vi söker passionerade individer med starka nätverk inom näringslivet och erfarenhet av att arbeta med personer som står en bit från arbetsmarknaden.

Din nyckelroll innebär daglig interaktion med personer som behöver ditt stöd för att återinträda på arbetsmarknaden. Vi tror på att skapa meningsfulla möten och söker därför dig som har ett genuint intresse för människor. Att trivas med eget ansvar, vara social och noggrann är egenskaper som vi värdesätter högt.

Om du delar vår passion för att göra skillnad och vill vara med och utveckla våra nya kontor, ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans öppnar vi nya dörrar och skapar positiva förändringar för både företag och individer.