Hos Bois

Rusta och matcha hos bois
Rustar och matchar dig till nytt jobb, lediga jobb med rusta och matcha

Lediga jobb med Rusta och matcha

Hej! Nyfiken på lediga jobb med rusta och matcha.

Lediga jobb med Rusta och matcha för att motivera och skapa goda förutsättningar för dig. Vi utgår och tar vara på dina önskemål och hjälper dig att förverkliga dem. Tillsammans tar vi fram idéer och tankar som hjälper dig att hitta ledig jobb som passar just dig. Vi träffas regelbundet och stämmer av vad vi gör steg för steg.

Att hitta lediga jobb kan kännas ensamt. Det är här vi kan stötta dig!

Genom att bolla tankar och idéer med dig. Så ser vi vilka jobb som kan bli en lösning. Möjligen genom utbildning, praktik eller ett nytt yrkesval?

Kom in på en fika, det skulle vara trevligt att få träffa dig.
Vi vill gärna berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Vi tar fram en strategi som passar just dig.
För att hitta lediga jobb med rusta och matcha!

Faktum är att ca 80 procent av alla lediga jobb tillsätts innan de når allmänhetens kännedom. Det gäller att tänka logiskt angående hur processen ser ut när företag söker personal! Om kompetensbehov uppstår i ett företag börjar de med att söka bland sina befintliga medarbetare och bland medarbetarnas vänner. Finner företaget inte kompetensen där letar de vidare i sin interna kontaktnät.

Som ett sista steg går de ut och annonserar det lediga jobbet. I det sistnämnda kommer du som arbetssökande konkurrera med 100-tals andra jobbsökande. Visar du däremot ditt intresse i ett tidigare skede i processen så konkurrerar du i bästa fall inte med någon annan.

lediga jobb med rusta och matcha

För att delta i rusta och matcha

behöver du först bli anvisad av Arbetsförmedlingen. I rusta och matcha väljer du själv en leverantör som du tror är mest lämpad för att snabbast stödja dig till jobb eller utbildning. När du valt en leverantör får du en egen handledare som hjälper dig under din resa mot sysselsättning.

Vårt arbetssätt för att hitta lediga jobb med rusta och matcha

Tillsammans med din handledare, väljer ut lämpliga aktiviteter att arbeta med som för dig närmre ett arbete. Det kan exempelvis vara hjälp med att skriva personligt brev, CV, eller hjälp att hitta företag att söka jobb hos, intervjuträning med mera. Det finns en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Du får efter uppstartsmötet ett schema med alla inbokade aktiviteter. Under din tid hos oss försöker vi att stötta och inspirera och ge dig all den hjälp du kan önska. Du har också tillgång till vår studie – och yrkesvägledare och våra andra rådgivare som gärna delar med sig av kunskaper, kontaktnät och yrkeserfarenheter.

Söka lediga lediga jobb

Många som letar efter lediga tjänster via de traditionella kanalerna, exempelvis tidningsannonser, Arbetsförmedlingens platsbanken och hos olika bemanningsföretag. Men de flesta jobben tillsätts innan de når allmänhetens kännedom genom nätverk och kontakter. I vårt uppdrag ser vi till att du får de rätta verktygen.

Hur kan du på egen hand hitta dessa jobb om du inte har en mängd kontakter på olika företag?

Vi har en mycket framgångsrik metod att arbeta mer direkt och aktivt mot företag. Den bygger helt enkelt på att gå ut och marknadsföra dig direkt mot potentiella arbetsgivare.

Dina dokument.

”När en professionell rekryterare eller arbetsgivare läser din ansökan tar det bara 25-30 sekunder för dem att fatta ett beslut om du ska kallas till
intervju eller inte”

Vi skapar ett riktigt bra CV för just dig. Nu när kampen om jobben är tuffare än någonsin. Att få dig att stå ut från mängden har därför aldrig varit viktigare. Med vår metodik tar vi ett helhetsgrepp kring dig och din ansökan. Tillsammans skapar vi kraftfulla och bra texter, medan Bois gör den grafiska designen. Allt för att din ansökan ska bli snygg, modern och attraktiv.

Vi synliggör dig så att du kommer på intervjuer.

Den viktigaste delen.

Inledningen i ditt personliga ska handla om varför du söker jobbet, samtidigt ska vi berätta varför just du är rätt person att träffa för en intervju. Här arbetar vi med att marknadsföra dig. Vi skriver gärna i jag form.

Vi koncentrerar även resten av innehållet kring varför just du är lämpad för den aktuella tjänsten. Vi berättar om vad du lärt dig av dina erfarenheter och hämtar exempel från utbildningar och tidigare anställningar.

Många är vägarna.

Att synas på den dolda arbetsmarknaden får du hjälp med hos oss med. De flesta lediga jobben tillsätts innan de når allmänhetens kännedom, det sker genom företagens nätverk och de upparbetade kontakterna.

Att du syns på den dolda arbetsmarknaden hjälper vi dig med.

Kommer och går

En mycket framgångsrik metod att är att arbeta mer direkt och personligt med företag. Vi hjälper dig att marknadsföra dig direkt mot potentiella arbetsgivare.

Planering

Det första vi bör göra är att skriva en lista på företag som du är intresserad av att arbeta hos. Då gör vi en plan för hur vi ska kontakta företagen.

Här gäller det att skaffa kontakter och bygga relationer. Det handlar även om hur du kommer att uppfattas. Företagaren tänker igenom vad just du kan tillföra utifrån deras behov. Det optimala är att just du löser deras problem/behov.

Innan kontakten tas tar vi reda på vem som har hand om rekrytering och tillsättning för de lediga jobb som du tänkt dig, be att få bli kopplad till rätt person.

Policy

Vissa företag har som policy att inte släppa genom samtal från arbetssökande. Fråga då vem du kan skicka dokumenten till. Nyckeln är att hitta rätt person. Det är ingen idé att lägga krut på att tala med en vägg. Oftast finns personen du vill prata med inte på personalavdelningen utan på den avdelning där du vill arbeta. Förbered dig om du har möjlighet på samma sätt som inför en vanlig intervju. Gör research om företaget och gå igenom standardfrågor som du vet kan komma. Tvinga inte en arbetsgivare in i en situation där han behöver säga ja eller nej, då blir svaret förmodligen nej.

Lediga jobb med Rusta och matcha.Vår kompetens

Vår stora styrka ligger i att vi hittar de dolda jobben som idag är ca 80% av de lediga jobben. Dessa arbeten hittar du aldrig i annonser. Vi har arbetat i många år med att stötta och hjälpa ung som gammal in på arbetsmarknaden. Oavsett om det handlar om nyinträde för unga oerfarna personer eller återinträde för personer som har lång tids frånvaro. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa människor till arbete inom olika branscher som bland annat IT, administration, handel service och olika hantverksyrken.