Hos Bois

Rusta och matcha hos bois

Rustar och matchar i Västmanland

Köping

Rusta och matcha Köping

Hos Bois Rusta och matcha Köping

Hos Bois Rusta och matcha Köping som är en charmig stad belägen vid den vackra Mälaren i hjärtat av Västmanland. Här finner man en trevlig mix av småstadskänsla och modern stadsutveckling, med en blandning av historiska byggnader och nyare arkitektur. Köping har ett rikt kulturarv och många vackra sevärdheter, som till exempel det medeltida slottet Strömsholm och de gamla industribyggnaderna vid Munksjön.

Köping är också en stad som satsar på miljön och hållbarheten, med många initiativ för att minska klimatpåverkan och skapa en grönare framtid. Här finns många spännande företag och organisationer som arbetar för en bättre värld, vilket ger staden en extra dimension av framtidstro och engagemang.

 
 
 

Vår metodik

Genom att lära känna dig själv och vad som driver dig, kan du inte bara betrakta och möta andra, utan även få en ökad förståelse för hur andra ser på dig. Med denna självkännedom kan du snabbt träna upp dina styrkor och svagheter. När du sedan hamnar i ditt rätta sammanhang, där både din personlighet och drivkraft är rätt, kommer du att trivas som fisken i vattnet.

Det handlar om att hitta yrkesval som passar både din personlighet och din drivkraft. Med ett omfattande engagemang från din sida och stöttning från din handledare kommer ni tillsammans att hitta de yrken som överensstämmer med din personlighet. När ni väl har kommit fram till dessa yrken kommer vi att tillsammans stämma av vilka kompetenser som krävs. Behöver du komplettera med studier eller praktik för att få den nödvändiga kompetensen eller har du redan de färdigheter som krävs?

När du har dokumenterat dina kompetenser, drivkrafter och personlighet sammanställer vi det i ett personligt brev och ett tydligt CV, tillsammans med en intresseanmälan för att söka dolda jobb. Vi tar fram referenser som kan styrka det vi har dokumenterat och ger en klar bild av vem du är som person. Varje jobbsökning kräver en anpassad ansökan, men med vår hjälp har du redan de verktyg som behövs för att enkelt anpassa dina handlingar till varje specifikt jobb.

Nu när vi har identifierat din personlighet och drivkrafter samt vilka yrken som passar dig, är nästa steg att kartlägga de branscher och arbetsgivare som finns i ditt geografiska område. Vi tar hänsyn till ditt kontaktnät, familjesituation och kommunikationsmöjligheter för att fastställa ett rimligt sökområde. Därefter tar vi fram listor över arbetsgivare som är verksamma inom ditt område.

Vi undersöker om det finns lediga tjänster eller vikariat tillgängliga och om arbetsgivaren kan ta emot för en yrkesorienteringsplats.

Finns det lediga tjänster?

Finns det vikariat?

Kan de ta emot för en yrkesorienterings plats?

Lämna in intresseanmälningar!

Personliga besök. mm.

Vi tar reda på vad som var bra och det som var mindre bra. Vad har vi lärt oss. 

 

Hos Bois Rusta och matcha Köping här ett axplock av lediga jobb

Fullständig jobbeskrivning

Lagermedarbetare till Köping

Swedish is a requirement for this role.

Vi söker en driven arbetare på hel eller deltid till vårt lager utanför Köping. Är du student eller har en annan huvudsaklig syssla och vill jobba extra kan detta vara en tjänst för dig! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av plockning och frakthantering av våra produkter. Lastning och lossning av bilar samt kontakt med speditörer kan även förekomma i arbetet.

Din profil

För att lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss behöver du vara en ansvarstagande och noggrann person som drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du är är samarbetsvillig och och har inställningen att allt går om man bara vill. Det är meriterande om du tidigare jobbat på lager eller inom servicebranschen.

Detta söker vi:
 • God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset
 • Bo i närheten av Köping och kunna ta dig till och från området på flexibla tider
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Tillträde till tjänsten är planerad till fortast möjligt enligt överenskommelse. Skicka CV och ett ansökningsbrev till kajsa@swedishstockings.com.

Jobbinformation

Kontraktstyp
Tillsvidare
 

Förmåner

Hämtad från den fullständiga jobbeskrivningen
Friskvårdsbidrag

Fullständig jobbeskrivning

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 


Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 


Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Anställningsform: tillsvidare med provanställning | Anställningens omfattning: deltid | Antal lediga befattningar: 8 | Sysselsättningsgrad: 5-30tim/v | Ort: Köping | Län: Västmanlands län | Land: Sweden | Referensnummer: 2023/107 | Publicerat: 2023-01-24 | Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Jobbinformation

Kontraktstyp
Sommarjobb
 

Fullständig jobbeskrivning

Beskrivning

Vill du vara med och bemanna våra viktiga verksamheter inom vård och omsorg sommaren 2023? Vi letar efter dig som har rätt inställning och bemötande, du behöver inte ha tidigare erfarenhet.


Som semestervikarie är du med och säkerställer att våra äldre och personer i behov av omsorg får stöd och hjälp, och att vår ordinarie personal får välbehövlig vila. Du kan arbeta inom hemtjänsten, på äldreboenden, gruppboenden samt inom personlig assistans, LSS och socialpsykiatri


Arbetsuppgifter

Några exempel på uppgifter som kan ingå i arbetet:

 • omvårdnadsuppgifter såsom personlig omvårdnad och personlig hygien – till exempel hjälpa till vid toalettbesök eller att ta en dusch
 • städning, tvätt samt viss matlagning
 • stötta vid lyft och förflyttningar
 • skapa trygghet och stötta till ett självständigt liv
 • dokumentera i journalsystem mm

Trots hjälpmedel vid förflyttningar kan arbetet stundtals upplevas tungt när det involverar lyft och förflyttningar.

Skulle det bli aktuellt med en anställning under sommaren 2023 kommer vi att stötta dig in i arbetet; vi erbjuder den utbildning och introduktion du behöver för att du ska känna dig trygg hos oss och med dina arbetsuppgifter.

 


Kvalifikationer

Vem söker vi?

 • Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalitet till våra brukare.
 • Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som trivs i en roll där du är inkännande för att kunna ge stöd och vård utifrån individens behov.
 • Du har ett engagemang för att hjälpa människor och är beredd att vara flexibel och ta stort eget ansvar.
 • I våra arbetsgrupper arbetar vi nära varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Utöver dina personliga egenskaper behöver du kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom dokumentation och kommunikation med de du hjälper är en viktig del i arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, kanske till och med är utbildad inom det, men det är inget krav.

För arbete inom vissa hemtjänstgrupper behöver du ha B-körkort, men det är annars inget krav.


Många av våra verksamheter är öppna dygnet runt, så arbetstiderna varierar mellan dag- kväll- och nattetid under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också.

 


Intresserad?


Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


https://koping.se/vardomsorg

Villkor

Tillträde

Sommaren 2023 – under perioden maj-augusti.


Varaktighet

Sommaren 2023 maj – augusti


Arbetstid


Dag, kväll, helg, natt, journatt

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret samt personbevis från
Skatteverket. Beställ gärna dessa utdrag i förväg! Tänk även på att ha med relevanta betyg och intyg till intervjutillfället.

Belastningsregister
Om du blir erbjuden en anställning kräver vi ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget finns att beställa via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-medfunktionsnedsattning/

Personbevis från Skatteverket
Om du blir erbjuden en anställning kräver vi ett personbevis. Personbeviset beställer du från
Skatteverket. Beviset skall vara till arbetsgivare för anställning. Beställ personbevis.

Arbetstillstånd
För att få arbeta inom Köpings kommuns verksamheter krävs att du har rätt att arbeta i Sverige antingen genom ett svenskt medborgarskap, ett medborgarskap i ett EU/EES-land eller Schweiz. Alternativt att du har ett giltigt uppehållstillstånd och/eller arbetstillstånd.
Detta är något vi kommer att fråga dig om i fall du skulle bli aktuell för att träffa oss vid ett eventuellt intervjutillfälle. Läs mer om tillstånd att arbeta i Sverige på https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/arbeta-isverige/tillstand-att-arbeta

Vår kommun

Köping ligger i Västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


 

Anställningsform: sommarjobb/säsongsanställning | Anställningens omfattning: heltid/deltid | Antal lediga befattningar: 150 | Sysselsättningsgrad: Sommaren 2023 | Ort: Köping | Län: Västmanlands län | Land: Sweden | Referensnummer: 2022/303 | Kontakt: Malin Åström 0221-25534, | Facklig företrädare: Kommunal Köping 010-4427000, | Publicerat: 2022-11-21 | Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Jobbinformation

Kontraktstyp
Deltid
 

Fullständig jobbeskrivning

I rollen som butiksmedarbetare hos jem & fix säljer du byggmaterial till marknadens bästa pris samt sköter den dagliga driften i butik tillsammans med dina medarbetare. Den dagliga driften består av uppgifter såsom prismärkning, uppackning, kassatjänst och truckarbete. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider måndag till söndag.


Vem är du?


Du uppskattar ordning och reda och ser till att det alltid är rent och snyggt i lokalerna samt att hyllorna är välfyllda.

Du är utåtriktad, social, flexibel och noggrann. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att ha många bollar i luften. Eftersom tjänsten innefattar en del tunga lyft, så har du god fysik.

Om du dessutom är en hängiven och händig hemmafixare, så är det ett stort plus.

 


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till utveckling i en organisation under stark expansion.

Om oss
jem & fix är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård. Vi är ett familjeägt dansk-svenskt bolag som öppnade sin första butik i Sverige 2005. Sedan dess har vi expanderat stadigt och bygger nya butiker löpande. I dagsläget har vi över 190 butiker spridda över Sverige, Danmark och Norge. Det gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad.


Körkort
AM, B

 

Meriterande

Truckkort, butikserfarenhet.

Anställningsvillkor
Lön och pensionsförsäkring enligt kollektivavtal.

Då butiken är öppen alla dagar i veckan förekommer det både dag-, kvälls- och helgarbete.

Tjänsten är ett vikariat på deltid, 10h/v till 20/6, men möjlighet till förlängning.

 


Vi tillämpar löpande urval.

Jobbinformation

Kontraktstyp
Extrajobb
 

Fullständig jobbeskrivning

 

Några av våra medarbetare

MATTIAS SUNDSTRÖM

Säljchef

”Det bästa med mitt jobb är variationen. Ingen dag är den andra lik. Samt lagandan, vi har så kul tillsammans.”

 

PÄR NEUMAN

Area Manager/Försäljningschef

”OKQ8 erbjuder många spännande roller inom olika områden och härliga möjligheter att växa och utvecklas!”

 

Vi söker

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Hos oss finns möjligheter till utveckling, det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du i skift. Denna tjänst är en behovsanställning. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06:00 – 00:00 och helger mellan klockan 07:00 – 00:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

Då det är avgörande för oss att du, precis som vi, brinner för service, kommer du efter ansökan få tillsänt ett servicestest som är anpassat för tjänsten, som vi önskar att du genomför som en del i vår rekryteringsprocess.

 

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Fullständig jobbeskrivning

 

Har du ett stort intresse av mode, försäljning och att få kunder att känna sig som bäst? Vill du vara en del av ett företag som arbetar för att stärka och inspirera kvinnor? Vi söker en säljare till vår butik i Köping.

Din roll i vårt team.

Som säljare finns du där för att få våra kunder att känna sig som bäst. Allt vi gör handlar om dem. Tillsammans med dina kollegor, är du ansiktet för Lindex och har en viktig roll i att genomföra kampanjer, aktiviteter och skapa en inspirerande butiksupplevelse. Du följer sortimentet från att det anländer till butiken, till dess att det lämnar i händerna på en kund som kommer älska och använda det igen och igen.

Rollen är ett vikariat med start 1/4 2023 till och med 31/1 2025 på 15 timmar per vecka.

Är det här du?

Vi tror att du är en person som älskar mötet med kund. Med ditt stora modeintresse, din fallenhet för att prioritera och ditt sätt att alltid sätta kunden först, har du förmågan att åstadkomma bra resultat tillsammans med dina kollegor.

Du trivs i en föränderlig miljö, där du har möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Du vet att du kommer att vara bekväm med att leda dig själv, vara aktiv i din egen utveckling och att både ge och få feedback. Vi ser även att du är nyfiken på digitala verktyg och hur de kan stötta dig och dina kollegor i butiken. Du tror på att göra saker tillsammans och blir motiverad av möjligheten att göra skillnad. Du känner även igen dig i följande:

 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av detaljhandeln eller liknande roll inom service
 • Svenska och engelska, tal och skrift
 • Självsäker med digitala verktyg
 • Meriterande: erfarenhet från modebranschen

Vi är Lindex.

Ett växande globalt modeföretag från Sverige. Vi finns till för att stärka och inspirera kvinnor överallt. Det är vårt högre syfte som företag. Vår hängivenhet till kvinnor, hållbarhet och kunden genomsyrar allt vi gör. Det är ett fokus vi har i varje steg på vår resa. En resa mot att vara ett globalt, varumärkesdrivet och hållbart modeföretag där digital-first är ett naturligt förhållningssätt i allt vi gör.

På Lindex är det människorna som gör skillnad. Vi är som en stor familj här, med värderingar som hjälper oss att växa. Och vi tror på att göra saker tillsammans. För två är fler än en och tillsammans kan vi ha större påverkan. Om du känner likadant, är vi nog en väldigt bra matchning.

Får du en bra känsla av det här och vill bli en del av vår resa?

Ansök idag, vi ser fram emot att få veta mer om dig. Och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, se kontaktuppgifter nedan. Då vi är ivriga att hitta rätt person till vårt team, gör vi löpande urval. Det innebär att vi kan komma att avsluta processen före sista ansökningsdatum. Då vi gillar att hålla saker och ting enkelt, ber vi dig att ansöka online (och inte via mail).

Möt några av våra medarbetare i butik.

 

Contact person: Jessica Lööv
Phone: +46 010 452 60 19

Jobbinformation

Kontraktstyp
Deltid
 

Fullständig jobbeskrivning

Jobbeskrivning


Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö?

Då kan du vara den säljare vi söker!

VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:

 • En tidsbegränsad anställning på deltid, 25-50%
 • Möjligheter till egen utveckling och ansvar – vår ambition är att rekrytera våra tillsvidareanställda från de bästa semestervikarierna
 • Semester enligt gällande kollektivavtal
 • Avtalspension
 • ‎20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group ‎
 • Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser
 • Sociala aktiviteter och en rolig arbetsplats ‎
 • Ett flexibelt arbetsschema

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA

 • Du ansvarar för försäljning i butiken: du erbjuder våra kunder toppservice med ett leende!
 • Säkerställa en butik som är 100% välfylld med våra produkter
 • Du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till med att ta emot, packa upp och leverera in varorna, både på lagret och i butiken
 • Ha den spännande möjligheten att få ditt eget ansvarsområde i butiken

Möt en av våra säljare och lär dig mer om hur JYSK är som arbetsgivare här.

VAD DU SKA BIDRA MED

 • Du är utåtriktad, tar initiativ och ger våra kunder den bästa kundupplevelsen de kan tänka sig
 • Du har en smittande entusiasm och tycker om att prata med kunder
 • Du är en bra kollega för ditt team – tillsammans gör ni det lilla extra för att uppnå fantastiska resultat
 • Du älskar variationen och är flexibel: både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider
 • Du uppskattar ledighet mitt i veckan så att du kan vara redo för våra kunder under helgerna på jobbet

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ‎

Rekryteringsprocessen innehåller alltid intervjuer. I nästa steg kommer du få ett mail från oss och vår samarbetspartner HireVue där vi ber dig att genomföra en videointervju genom att svara på fyra frågor. Efter det kommer du att få genomföra två tester som du gör genom att spela två olika spel.

Vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet!


Ytterligare information


OM OSS

Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 000 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ‎Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.

På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.

För mer information, besök vår karriärsida.

Butikssäljare till Optimera Arboga

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

 


Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig!

Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen och vi söker just nu säsongspersonal till vår enhet i Arboga.

 • Tjänsten är på 50%
 • Varaktighet 6 månader med start omgående. Med chans till förlängning.

Vi söker dig som är redo att anta nya utmaningar. Som butikssäljare hos Optimera arbetar du bland annat med att ta hand om våra kunder, registrera ordrar och utföra dagligt arbete i butik. Det är viktigt att du har förmåga att driva ditt eget arbete. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du har ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kundservice, såsom kundbemötande och kassaarbete
 • Inventering och prismärkning av varor i butiken
 • Uppackning och exponering av varor i butiken
 • Kundaktiviteter
 • Viss delaktighet i att annonsera via sociala medier
 • Övrigt dagligt arbete i butiken

 


Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning
 • Kunskap och intresse av förnödenheter och byggvaror
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Kunskap om maskiner, skruv och infästning är meriterande
 • Kunskaper muntligt i svenska och engelska, då större delen av all kommunikation internt och externt sker på dessa språk

 


Dina personliga egenskaper:

 • Självgående med god förmåga att möta kunders behov
 • God relationsskapare
 • Serviceinriktad
 • Uppskattar högt tempo
 • Gott ordningssinne
 • Drivande, ambitiös och positiv inför nya arbetsuppgifter

 


Ansökan:

Låter det intressant?

För frågor kontakta Ola Hammarstedt, e-post: ola.hammarstedt@optimera.se

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i nedan formulär så snart som möjligt, dock senast 2023-03-31

Passa på att söka nu direkt! Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 


SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Jobbinformation

Kontraktstyp
Heltid
Deltid
Extrajobb
 

Fullständig jobbeskrivning

Lagermedarbetare till Köping

Swedish is a requirement for this role.

Vi söker en driven arbetare på hel eller deltid till vårt lager utanför Köping. Är du student eller har en annan huvudsaklig syssla och vill jobba extra kan detta vara en tjänst för dig! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av plockning och frakthantering av våra produkter. Lastning och lossning av bilar samt kontakt med speditörer kan även förekomma i arbetet.

Din profil

För att lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss behöver du vara en ansvarstagande och noggrann person som drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du är är samarbetsvillig och och har inställningen att allt går om man bara vill. Det är meriterande om du tidigare jobbat på lager eller inom servicebranschen.

Detta söker vi:
 • God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset
 • Bo i närheten av Köping och kunna ta dig till och från området på flexibla tider
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Tillträde till tjänsten är planerad till fortast möjligt enligt överenskommelse. Skicka CV och ett ansökningsbrev till kajsa@swedishstockings.com.

Jobbinformation

Kontraktstyp
Heltid
Tillsvidare
Visstid
 

Förmåner

Hämtad från den fullständiga jobbeskrivningen
Friskvårdsbidrag

Fullständig jobbeskrivning

Allmän information

 

Företagsbeskrivning

 

Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1600 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder välja att överlåta helhetsansvaret för fästelement till oss, vilket innebär att vi står för utveckling, försörjning, logistik och service, eller välja delar av det. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Beskrivning av befattning

Befattning / Job title

Lager/Speditör

Beskrivning och arbetsuppgifter


 

Hos oss på lagret kommer du att i huvudsak att arbeta administrativt med spedition. I detalj innebär speditionen att du bereder plocklistor, följesedlar & bokar transporter, hanterar emballagepool och inventerar. Du kommer att tillhöra en grupp där alla medarbetare har särskilda kunskaper inom sina ansvarsområden, varför samarbete är en viktig del.


 

Profil


 

Krav:

God svenska i tal och skrift

God engelska i tal och skrift

 


Meriterande:

Erfarenhet av Movex/M3

Erfarenhet av speditionsarbete

Truckkort (A2 ledstaplare)

 

Vårt erbjudande


 

Här på Bulten värderas alla lika och vi gör inte skillnad på vare sig medarbetare, kunder eller gäster. Vår verksamhet bygger på tillit kollegor emellan och medarbetare såväl erbjuds som förväntas ta ansvar för sin arbetsdag. Tillsammans värnar vi om varandra och jordens resurser genom att tillverka fästelement som används i trygga fordon för framtidens transporter.

Tjänsten är avsedd att vara en tillsvidareanställning men vi börjar normalt med visstidsanställning i syfte att utgöra provanställning.
Vi är anslutna till IF Metalls Teknikavtal. Bulten erbjuder utöver det centrala kollektivavtalet även lokala förmåner som vårt friskvårdsbidrag, gymmedlemskap, bidrag till mediciner, läkarbesök och liknande.

Tjänstens omfattning: Heltid, dagtid: 07:00-15:30 Måndag – Fredag. Andra skiftformer kan förekomma bli aktuella.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Ansökan görs via vårt rekryteringssystem och vi tar inte emot ansökningar via mail, post, telefon eller besök.

Vi undanber oss all kontakt med externa rekryterare och bemanningsleverantörer.

 


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Henna Ylitolva henna.ylitolva@bulten.com


 

Arbetsort

Arbetsort

Sverige, Hallstahammar

Företagsuppgifter

Arbetet startar den

2023-05-02

Jobbinformation

Kontraktstyp
Deltid
 

Fullständig jobbeskrivning

Är du deltidsarbetande, student eller pensionär (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %) och söker extra jobb?
Då har vi ett extra jobb för dig.
Vi har vår verksamhet i Köping, där vi köper, säljer och reparerar begagnade lastpallar och kragar.
I jobbet kommer du att ta emot, inhämta, leverera, sortera och reparera lastpallar eller kragar samt passa telefonen. Vi söker dig som har körkort och truckkort; samt har jobbat på lager.
Vi söker 2 stycken lagerarbetare som kan börja jobba omgående.
Vi erbjuder extra jobb på deltidsjobb, 50%.
Måndag – Fredag ​​kl 12:00 -16:00.
Vi värderar erfarenhet högt, och välkomnar 55 plusare och pensionärer även att söka de här tjänsterna.

Vi på Kak Pall AB erbjuder dig som anställd:
 • Proviantör + grundlön
 • Kontinuerlig individuell coachning
Vad söker vi?
 • Vi söker dig som kan flytande svenska i tal/skrift
 • Har en positiv inställning, visar respekt och är ödmjuk.
 • Har en kämparanda och är målinriktad
 • Arbetar hårt och sköter sina arbetstider
 • Som kan hålla ett högt tempo dagligen
 • Tungt lyft/arbete kan förekomma.
 • Vana att köra lätt lastbil.
Obs!
Vi är ett litet företag. Vi strävar efter sammanhållning, samarbete och att hjälpa varandra.
 • För att söka detta jobb krävs att du har pension eller en sysselsättning på minst 50 procent.
Känner du att du brinner för detta och vill utvecklas tillsammans med oss?
Tveka inte på att skicka in ett personligt brev + CV till oss redan idag via mail.

Vi tar emot ansökningar endast via mail:
info@kakpall.se

Om anställningen:
Provanställning
Du börjar jobba omgående.
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Järnvägsgatan 7
731 30 Köping

Arbetsgivaren:
Kak Pall AB
https://kakpall.se/
www.kakpall.se

mail:
info@kakpall.se

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Fullständig jobbeskrivning

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos Arken Zoo är du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som inleveranser och inventering.
Arbetsuppgifter

 • Orderplock
 • Paketering
 • Truckkörning

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Vidare tror vi att du som söker har ett stort eget driv och är flexibel som person.
Krav

 • Du måste ha fyllt 18 år
 • Svenska obehindrat i tal och skrift
 • Truckkort A1-4 och B1-4
 • Truckvana

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness , Sats och Actic!
Övriga villkor
Arbetstid: Två-skift.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Start: Omgående.
Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.
*
Ansökan*
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Jobbtyp: Heltid

Jobbinformation

Kontraktstyp
Visstid
 

Förmåner

Hämtad från den fullständiga jobbeskrivningen
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension

Fullständig jobbeskrivning

 

Inlagd: mars 09, 2023

Typ av jobb: Konsultuppdrag

Yrkesområde: Industri, Produktion,Inköp, Logistik,Inköp, Transport, Logistik,Manpower Talent

Ansök senast : Snarast

Antal tjänster : 10

På plats/På distans: På plats

 


Har du tidigare erfarenhet av motviktstruck B1 och skjutstativstruck B3? Är du en arbetsvillig person som vill arbeta hos en global arbetsgivare med ett starkt varumärke och sunda värderingar? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som B1 och B3 truckförare på Volvo i Köping och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och ha erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativstruck. Du behöver även ha B-körkort. Vi ser gärna även att du är öppen för att arbeta natt.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Som truckförare på Volvo kommer du bland annat att

 • Ansvara över att rätt material finns på rätt plats
 • Köra ut material till produktion med truck
 • Plocka och packa
 • Hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • Har truckkort med behörighet B1 och B3
 • Har arbetat som truckförare tidigare
 • Har tidigare erfarenhet av motviktstruck och skjutstativstruck
 • Har körkort och tillgång till bil
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har god fysik då tunga lyft förekommer

Det är meriterande om du har andra truckbehörigheter och har tidigare erfarenhet från lager och logistik samt montering.

Som person tror vi att du är driven, ansvarstagande och effektiv. Vi ser även att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och är engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har stor arbetsglädje. Du är en person som kan arbeta självständigt men lika bra kan arbeta tillsammans med ditt team.

Vad erbjuder Manpower?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en chef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Köping
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid 7-16, Kvällstid 15:50-00:10 eller Natt 23-07

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen ”Ansök nu”. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 – 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: mathilda.larsson@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 
 

PLATS

Köping

KONTAKTPERSON

Mathilda Larsson

 
mathilda.larsson@manpower.se

WEB SUPPORT

Om du har tekniska frågor angående ditt konto hos Manpower, vänligen kontakta vår tekniska support:
0771-55 99 10
Vi har öppet vardagar 07:00-18:00

 
 
 
 
 
 
 

Jobbinformation

Lön
147 kr per timme
Kontraktstyp
Visstid

Kvalifikationer

 • B Körkort (Obligatoriskt)

 

Fullständig jobbeskrivning

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för städningen hos egna kunder som du återkommer till varje dag, varannan eller var fjärde vecka där du kommer att hjälpa dem med att få en enklare vardag med en skinande arbetsplats eller hem. Du ingår även i ett härligt team med många duktiga kollegor där du ibland kommer att jobba tillsammans med på stor- och flyttstädningar.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av städning av företag och hemstädning.
 • Tycker om att göra ett bra jobb och ger alltid 100%
 • Noggrann & ordningsam
 • Självgående & ansvarsfull
 • Pålitlig & lojal
 • Positiv inställning
 • Bra på att passa tider och följa instruktioner
 • Behärskar antingen svenska eller engelska språket någorlunda
 • Arbetstillstånd i Sverige
 • körkort B ett krav

Meriterande

 • Erfarenhet av skurmaskiner
 • Erfarenhet av fönsterputs
 • Erfarenhet av golvvård

Jobbtyp: Visstid

Lön: 147,00kr per timma

Arbetstider:

 • Helgarbete förekommer
 • Måndag till fredag

Licens/certifiering:

 • B Körkort (Obligatoriskt)

Arbetsort: Resande

Jobbinformation

Kontraktstyp
Heltid
Deltid
 

Fullständig jobbeskrivning

 

PLATS:
Köping, Arboga, Kungsör med omnejd

TJÄNSTER:
Städ

ARBETSUPPGIFTER:
Vi söker dig som älskar att serva andra. Vi är ett glatt gäng på 23 medarbetare som vill ha en ny kollega då kunderna ökar konstant. Deltidsarbete ca 75% med möjlighet till heltid. Service hos oss är det finaste vi vet och vi söker dig som har samma tänk. Du kommer att arbeta inom våra fyra affärsområden: Städservice, Seniorservice, Trädgårdsservice och Företagsservice.

ÖVRIGA KVALIFIKATIONER

 • B-körkort
 • Tillgång till egen bil krävs
 • Tala svenska flytande

ANSÖKAN:
Är du den rätta så skicka in ditt CV med foto till: kundcenter@scheeleservice.se så fort du bara kan.

Jobbinformation

Kontraktstyp
Sommarjobb
 

Fullständig jobbeskrivning

Köpings Bostadsaktiebolag grundades 1917 som ”AB Smålägenheter i Köping” och har sedan dess bedrivit verksamhet på orten. Vi är ett av Sveriges äldsta allmännyttiga bostadsföretag.

Vi äger och förvaltar idag ca 2 700 lägenheter inom Köpings tätort, i Kolsva och Munktorp. Vi har en bred variation av bostäder och kan erbjuda olika typer av boende både i flerbostadshus och i markbostäder i olika storlekar. Vi kan i våra fastigheter också erbjuda snabb Internetuppkoppling via kabel-TV-nätet och i vårt basutbud ingår idag mer än 25 kanaler.

Köping Rådhus AB äger Köpings Bostads AB till 100%. Vi har ett helägt dotterbolag, KBAB Service AB som förvaltar Köpings kommuns fastigheter och lokaler. Totalt är vi cirka 150 anställda som arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder.
I Köping Rådhus AB ingår även våra systerbolag, Västra Mälardalens Energi & Miljö AB (VME) och Köpings Kabel-TV AB.

Välkommen att söka sommarjobb på Köpings Bostads AB.

Sommarjobbet är en tidsbegränsad anställning under tre veckor. Vecka 24 – 26 (12 juni – 30 juni). För det här sommarjobbet söker vi ungdomar i åldrarna 16 till 18 år som bor i Köpings kommun. Vi kommer att rekrytera 9 personer.

Arbetsuppgifter

I vår organisation sätter vi stort fokus på rent, snyggt och tryggt i våra områden. I rollen som sommarjobbande lokalvårdare kommer bl.a. följande arbetsuppgifter att ingå: löpande städning av kontor, skolor och trapphus.

Kvalifikationer

Vi letar både tjejer och killar som har olika erfarenheter och bakgrund. Vi vill att du är punktlig, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du kommer till jobbet med en god inställning och bidrar till en god trivsel i arbetsgruppen samtidigt som ni hjälps åt i området.

Villkor

Omfattning

Deltid: 07:00 – 14:30

Kollektivavtal finns.

Frågor

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Marie Eriksson eller Emelie Johansson som är arbetsledare för våra lokalvårdare. Marie nås på telefonnr 070- 316 78 28 och Emelie nås på telefonnr 073-662 92 08.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Ansök senast den 26 mars.

Anställningsform: sommarjobb/säsongsanställning | Anställningens omfattning: heltid | Antal lediga befattningar: 9 | Sysselsättningsgrad: 3 Veckor | Ort: Köping | Län: Västmanlands län | Land: Sweden | Referensnummer: 2023/2 | Kontakt: Emlie Johansson 073-6629208, Marie Eriksson 070-3167828, | Publicerat: 2023-02-23 | Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Kontakt:

0221- 58 05 88

Bois Matson
koping@hosbois.se

Använd helst formuläret till höger så svarar vi dig så snart vi kan!